Tuborg GreenFest powered by Rock The City

June 29, 2012

Tuborg GreenFest powered by Rock The City (Our Events, Past Events)

adminddx

June 29, 2012 - July 1, 2012

Romexpo – Bucuresti – Romania

Categories: ,

Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City:

Vineri, 29 iunie:
Heaven Shall Burn 21:45 – 22:45
Celelalte Cuvinte 20:30 – 21:30
Timpuri Noi 19:00 – 20:00
Luna Amară 17:45 – 18:45
Old Green 17.00 – 17:30
Porţile se deschid: 16:30

Sâmbătă, 30 iunie:
Machine Head 21:30 – 23:00
Black Label Society 19:45 – 21:00
Soulfly 18:15 – 19:15
Lacuna Coil 16:45 – 17:45
Saxon 15:30 – 16:15
Sweet Savage 14:15 -15:00
Porţile se deschid: 13:30

Duminică, 1 iulie:
Guns N´Roses 20:00 – 23:00
Evanescence 17:45 – 19:00
The Cult 16:15 – 17:15
Within Temptation 14:45 – 15:45
Ugly Kid Joe 13:45 – 14:15
Porţile se deschid: 13:00

Rock the City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică rock din România, se alătură anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani trupe de prestigiu în faţa publicului din numeroase ţări europene. Alăturarea celor două concepte va garanta o experienţă unică tuturor participanţilor la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfârşitul lui iunie şi se va întinde pe durata a trei zile, pline de rock şi metal de cea mai bună calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor uca pe scena festivalului bucureştean.

În zilele de 29, 30 iunie şi 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, veţi avea multe concerte explozive la a patra ediţie a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.
Pe lângă formaţiile deja anunţate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe,, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets şi Within Temptation, sub egida Tuborg Green Fest powered by Rock the City vă propunem şi alte nume importante de pe teritoriul rockului şi anume EVANESCENCE şi SOULFLY.
Aceste două grupuri confirmate la ediţia din acest an întregesc un line-up care va trezi interes din partea fanilor rockului, mai ales că Evanescence va concerta în premieră în România la acest festival.

“Tuborg înseamna, prin definiţie, muzică de calitate şi o atitudine liberă. Iar Tuborg Green Fest este evenimentul unde acestea se întâlnesc, în faţa scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cântăreţi rock. Ajuns la a 4-a ediţie, festivalul a devenit deja o tradiţie, un moment aşteptat al anului. Ne dorim ca în fiecare an să ne autodepăşim, oferind fanilor muzicii de calitate experienţe memorabile!”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Preşedinte de Marketing, URBB.

Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Tuborg GreenFest powered by the Rock The City a pregatit un show senzational si prezinta line-up-ul din prima zi de festival. “Suntem extrem de incantati de cum se concretizeaza programul acestei editii de Tuborg GreenFest si asteptam cu nerabdare reactiile iubitorilor de muzica de calitate. Tuborg este partenerul de incredere al reprezentatiilor de muzica live, iar consumatorii s-au obisnuit deja ca orice eveniment marca Tuborg sa fie unul memorabil si plin de energie. Speram ca noutatile programului sa ne aduca din ce in ce mai multi participanti” a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referinta ale rock-ului mondial in recitaluri extraordinare. Dupa ce a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite sa aduca in Romania in parteneriat cu Rock the City o atmosfera incendiara garantata de muzica live, experienta unica si Tuborg, berea cea mai implicata in muzica.

Guns N’Roses va veni pentru a doua oară în România, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cântate până acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunţă încă de pe acum unul de zile mari, iar cei care işi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor ‘90 vor avea parte de multe surprize.

Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oară în România. Deschizător de drumuri pe scena metalică la mijlocul anilor ‘90, Machine Head este considerată una dintre cele mai energice trupe live şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai aşteptate apariţii pe scenele româneşti din ultimele aproape două decenii.