Rock the City 2016 – MUSE

July 29, 2016

Rock the City 2016 – MUSE (Calendar View, Our Events, Up Coming Events)

adminddx

July 29, 2016 - July 29, 2016

All Day

Piata Constitutiei – Bucuresti – Romania

Categories: , ,

MUSE și IRON MAIDEN, headlineri ai festivalului
Rock The City

Cel mai mare festival de rock al României – Rock The City, ajuns la cea de a 7-a ediție, revine cu turneele live ale celor mai importanți headlineri ai momentului, cap de afiș în toate festivalurile mari din Europa.

Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment organizează concertele MUSE și IRON MAIDEN, în cadrul festivalului Rock The City desfășurat în 29-30 iulie 2016, în Piața Constituției.

Muse
Pe noul lor album, “Drones”, Bellamy (chitară, voce), Christopher Wolstenholme(bass) și bateristul Dominic Howard își arată din nou clasa și măiestria compozițională.

Dupa cum ne-a obisnuit, Muse este un critic acid al societății, dar și un vizionar distopic, versurile scrise la obiect și puse pe un sound rock pompos mergând direct la public.

Drones este un album concept, care spune povestea protagonistului, într-un mod deosebit, prin relatarea diverselor stări pe care acesta le experimentează – de la abandon și pierderea speranței la indoctrinarea de catre sistem ca dronă umană.

Muse este un bun entertainer rock și ca exemplificare stau mărturie piesele „Psycho“, „Dead Inside“, „Reapers“ și „Aftermath“.

În acest turneu, Muse a înglobat noile piese într-un singur set, iar restul sunt de factură Best of Hits…

Cu peste 20 de milioane de albume vândute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, Muse revine la București pe parcursul turneului de anul acesta cu un show de excepție sub egida festivalului Rock The City, pe 29 iulie 2016 în Piața Constituției.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro