Rock the City 2016 – IRON MAIDEN

July 30, 2016

Rock the City 2016 – IRON MAIDEN (Calendar View, Our Events, Up Coming Events)

adminddx

July 30, 2016 - July 30, 2016

All Day

Piata Constitutiei – Bucuresti – Romania

Categories: , ,

Iron Maiden
Cu peste 90 de milioane de albume vândute, peste 2000 de concerte live susținute în 59 de țări, zeci de milioane de fani și 16 albume de studio de o calitate infailibila, garantată prin puterea numelui trupei, Iron Maiden și-a câștigat statutul de cea mai influentă și venerată trupă rock din toate timpurile.

Celebrul grup britanic va reveni în România pentru un alt show remarcabil, în cadrul festivalului Rock The City. Concertul va avea loc pe 30 iulie 2016, în Piața Constituției.

Iron Maiden va susține la București unul dintre ultimele show-uri din turneul „The Book Of Souls 2016”, turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovând cel mai recent album lansat, cu acelasi nume. Albumul a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de tari.

Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden peste 6 continente și 36 de tari, incluzând concerte în premiera în China, El Salvador și Lituania.
Producția evenimentului va fi o premieră pentru Romania, scena masurând 20 de metri lungime, 15 metri adancime și 18 metri inaltime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent.

Fear Of The Dark, The Trooper, Powerslave, The Number Of The Beast și Wasted Years, precum și hit-uri emblematice ale trupei din anii ’80 si ’90, vor face parte din set list, împreuna cu melodii de pe noul lor album de studio “The Book Of Souls”.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro