Celelalte Cuvinte

Categories :

Release Date: March 31, 2016

Description

CELELALTE CUVINTE reuseste sa se reinventeze permanent, in perfecta coerenta cu calitatea muzicala care a consacrat trupa.

Istoria trupei porneste in 1976 la Oradea, unde liceenii Marcel Breazu, Leontin Iovan si Calin Pop, au avut ideea formarii unui grup intitulat Sonic. Ulterior, numele trupei a fost schimbat, iar actul de nastere oficial al trupei este inregistrat in 1981, cand componentii erau deja pe bancile facultatii si au sustinut un concert la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara.

CELELALTE CUVINTE datoreaza o buna parte din succesul pe care l-au avut la inceput, actorului si realizatorului de emisiuni radio si TV Florian Pittis. Acesta i-a remarcat in 1984 si a introdus inregistrari ale trupei pe un material discografic realizat de casa Electrecord.

Opt albume mai tarziu, CELELALTE CUVINTE este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania, care si-a pastrat de-a lungul timpului atat componenta, cat si stilul. Anul trecut, formatia a sarbatorit trei decenii de activitate printr-un turneu national ce a culminat cu spectacolul desfasurat la Sala Palatului din Bucureti, la care au asistat peste 4.000 de fani.

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*